Pokriti bazen / Saune / Fitnes

Bazen
Bazen
Bazen notranjost
Bazen notranjost
Bazen trening
Bazen trening
Podelitev priznanj
Podelitev priznanj
Fitnes studio
Fitnes studio
Fitnes studio 1
Fitnes studio 1

VROČA POLETNA AKCIJA!
Večerno kopanje v bazenu Cerkno od 19h dalje samo 3,50 EUR.

 

Bazen

V hotelu Cerkno se nahaja tudi pokrit plavalni bazen (25 x 13m) primeren za rekreacijo, priprave plavalnih klubov... V hotelu Cerkno tudi organiziramo vadbo plavanja za seniorje, začetne tečaje plavanja, vodno aerobiko.. Predvsem v zimskem času pa je bazen tisti prostor kjer se po hladnem dnevu na smučišču sprostimo in pregrejemo kosti. To lahko naredimo v savni, fitnes studiu ali pa samo v termalni vodi (30°C) bazena.

Hotelski gosti imajo ob obisku bazena, savn ali fitnesa visoke popuste. Poleg bazena so tu tudi kar tri vrste savn (finska, IR in zeliščna), kjer se boste zagotovo spotili. Povsem enako pa vam bo ob vadbi seveda, uspelo tudi v fitnes studiu.

Več informacij o savnah v Bazenu Cerkno

Otroci do sedmega leta morajo priti na kopališče v spremstvu staršev ali zakonitih zastopnikov, ki jim zaupajo, v nasprotnem primeru jih reševalec ne sme spustiti na kopališče.

Urnik obratovanja:

Dan Od - do
Ponedeljek - petek 17.00 - 21.30
Sobota - nedelja 15.00 - 21.30

 

Aktivnosti v plavalnem bazenu Cerkno

VADBA V VODI ZA SENIORJE

Potekala bo vsak ponedeljek, od 9. do 10. ure.
Vadba v vodi za seniorje je pojavna oblika vadbe v vodi primerna za starejše. Namenjena je tako starejšim, ki so razmeroma zdravi, kakor tudi tistim z zdravstvenimi težavami in omejitvami, nastalimi zaradi bolezni ali poškodb. Njen primarni cilj je varovati in krepiti zdravje. Vadba v vodi je še posebej primerna za seniorje s prekomerno telesno težo, z bolečinami v križu, artritisom in težavami z ravnotežjem. Pomembno vpliva na vrsto dejavnikov tveganja za razvoj koronarne bolezni srca in ima velik pomen pri preprečevanju nastanka kroničnih in drugih bolezni v starosti. Izrazito pomembne je njen psihosocialni vidik.

Več o vadbi v vodi si preberite na tej povezavi

VODNA AEROBIKA

Vodna aerobika je pojavna oblika vadbe v vodi, primerna za rekreativne športnike. Poudarek je na ritmičnih aktivnostih aerobnega značaja, ki izboljšujejo vzdržljivost srčno-žilnega in dihalnega sistema, ter na aktivnostih za razvoj mišične moči in vzdržljivosti, spremembo sestave telesa in ohranjanje gibljivosti. Vadba je privlačna in zanimiva zaradi posebnosti vodnega okolja, ki narekuje drugačen način gibalnega izražanja in dajejo neverjeten občutek svobode telesa.

Več o vodni aerobiki si preberite na tej povezavi

NA VOLJO SO VAM UGODNE MESEČNE ALI 10 KRATNE VSTOPNICE ZA BAZEN, FITNES ALI SAVNE!

Družinske krompirjeve počitnice, seniorski paket, polpenzion že za 28,05 € na dan... Preverite ugodne ponudbe za obisk navdihujoče Cerkljanske!

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo Hotel Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si