Gostinstvo

Restavracija hotel Cerkno
Restavracija hotel Cerkno
Restavracija SC Cerkno
Restavracija SC Cerkno
Notranjost restavracije SC Cerkno
Notranjost restavracije SC Cerkno
Hotel Cerkno
Hotel Cerkno
Babičina kuhinja
Babičina kuhinja

Hotel Cerkno in gostinski del hotela Cerkno sta prav posebna zgodba.

Vodilo šefa kuhinje in strežbe je ponuditi nekaj drugačnega pa vseeno dostopnega vsakemu žepu, saj je vse preveč ponudnikov, ki ponujajo "haute cuisine" po cenah, dostopnih le redkim izbrancem.

Tako v Hotelu Cerkno že kar nekaj let ponujamo mesečne tematske jedi, prilagojene letnemu času. Tako na našem jedilniku jedi iz gozdnih sadežev, vsako leto pripravimo mesec jedi iz mleka in mlečnih izdelkov, mesec ribjih jedi, jedi iz gob ali pa medenih jedi in pijač.

Vse te jedi več ali manj izhajajo iz lokalne tradicije, so izpeljanke lokalnih jedi ali pa so prav takšne kot so jih kuhale naše babice in dedki. Poudarek je torej na lokalnih jedeh s priokusom modernega.

Restavracija na vrhu smučarskega centra Cerkno na nadmorski višini 1300m pa ponuja sicer omejeno izbiro jedi, vendar pa so vse te jedi primerne okolju v katerem jih ponujamo, ki je prav nekaj posebnega. Kaj pa je lepšega kot sesti na teraso rustikalnega objekta, uživati v sončku in si privoščiti odličen obrok v prijetni družbi?

Tudi poroke pri nas so nekaj posebnega, saj ponujamo dve različni možnosti. Klasično poroko v restavraciji hotela Cerkno, s slavnostnimi pogrinjki v res lepem ambientu ali pa za vse tiste, ki bi se v takem okolju ne našli, poroko na vrhu smučarskega centra Cerkno, v z obilico lesa in kamna narejeni restavraciji. Tu lahko poroko pripravimo brez tistih formalnosti, ki so nekaterim odveč, tu mislimo predvsem na kravate, vlečke...Skratka prilagodimo se lahko vsem željam, takšnim in drugačnim. Bolj ali manj zahtevnim gostom, prav vsi pa od nas odhajajo zadovoljni in z lepimi spomini.

Še vedno pa seveda pripravljamo zabave za zaključene družbe (obletnice, rojstni dnevi, družabna srečanja), kosila za izletniške skupine, se pravi vse tisto kar zaokroži ponudbo gostinskega objekta.

Pohitite z rezervacijo, samo še par prostih apartmajev v zimski sezoni 2014 -15

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo Hotel Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si