MARTINOVANJE V HOTELU CERKNO, TEMATSKA KULINARIČNA PONUDBA

MARTINOVANJE V HOTELU CERKNO, 15.11.2014 OD 19.00 DALJE

Krst mladega vina Vinogradniške kleti Goriška Brda, ples ob ritmih skupine Podokničarji in druženje ob odlični hrani, so dobri razlogi, da nas obiščete.

Izbirate lahko med sledečima možnostima:

  • vstopnina 8 EUR;
  • vstopnina z večerjo 19 EUR.

Vabljeni, da skupaj z nami preživite prijeten Martinov večer!

Zaradi lažje organizacije Vas prosimo, da nam svoj prihod sporočite na e-mail info@hotel-cerkno.si ali na telefonsko številko 05 374 34 00.

Oglejte si martinov menu!

PODOKNIČARJI
Kvazi godalni kvartet Podokničarji sestavljamo štirje mladi glasbeni entuziasti s Primorske. Kvazi godalni kvartet Podokničarji obstaja od leta 2006, ko so se takrat že dobri prijatelji zbrali in sklenili, da si dekleta zaslužijo več pozornosti. Pripravili smo lepo zbirko romantičnih in v srce segajočih skladb, ki jih lahko izvajamo ob raznih priložnostih kot so podoknica, poroka, prireditev,...Nič skrbeti, podokničarski repertoar ne obsega le ljubezenskih melodij, temveč tudi razne doma in po svetu znane zimzelene melodije, ljudske skladbe, glasbo iz filmov,... Niso pa vse skladbe zgolj inštrumentalne, temveč svoj pevski talent pokaže tudi njihov šef, violinist Alex. Seveda ne manjka niti poskočnih skladb, saj ni veselice brez Golice!Po 7. letih obstoja, imajo za seboj že kar preko 250 nastopov po Sloveniji, nekajkrat pa so se predstavili tudi v tujini (ITA, FRA, ŠPA, AUT, BIH, HR). Izkušnje imajo z igranjem na prireditvah, praznovanjih, porokah in poročnih večerjah, protokolarnih prireditvah, nastopih na TV, presenečenjih, pa tudi z igranjem na ulicah in na samostojnih koncertih.

TEMATSKA KULINARIČNA PONUDBA

Vabimo vas, da nas obiščete tudi v preostalih dneh, saj smo za vas pripravili prav posebno tematsko kulinarično ponudbo.
Bogata kulinarična ponudba v Hotela Cerkno je že tradicija. Naši vrhunski kuharji poznajo kulinarične skrivnosti in znajo pričarati prave mojstrovine tudi za.

Oglejte si tematsko kulinarično ponudbo.


Družinske krompirjeve počitnice, seniorski paket, polpenzion že za 28,05 € na dan... Preverite ugodne ponudbe za obisk navdihujoče Cerkljanske!

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


SMUČARSKI CENTER CERKNO
Najboljše slovensko smučišče 2011/12
Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo SC Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si