Lov in ribolov

Lovci na pohodu
Lovci na pohodu
Ribolov
Ribolov
Potočna postrv
Potočna postrv
Šarenka
Šarenka
Lipan
Lipan
Soška postrv
Soška postrv
Cerkljanska ponuja idealne pogoje za atraktiven lov v neokrnjeni naravi, kjer lahko uživate v miru in tišini, opazovanju lepot , ki jih je skozi dolga stoletja izoblikovala narava. Narava je bogata z živalstvom, predvsem z gamsi in ostalo srnjadjo.
Bistra reka Idrijca s številnimi pritoki ustvarja ugodne naravne pogoje za življenje rib, zato ima ribolov na Idrijskem in Cerkljanskem dolgoletne in bogate tradicije.
Ribolov v idrijskih vodah omogoča pristno doživljanje neokrnjene narave, zdravo preživljanje prostega časa, oddih in sprostitev. Zato ni vabljiv samo za društvene člane, ampak iz leta v leto vse bolj tudi za domače in tuje turiste, ki prihajajo zlasti iz sosednjih držav. Ribiška družina proda gostom iz tujine okrog 1500 ribjih dovolilnic letno.
Ribiči se nenehno vkjučujejo v prizadevanja, da bi ohranili čudovito prirodno okolje v slikoviti pokrajini, kjer se srečujeta predalpski in kraški svet. Borijo se proti malomarnemu odmetavanju odpadkov in onesnaževanju voda, organizirajo redna čiščenja rečnih obrežij in prebujajo ekološko zavest. Tudi po njihovi zaslugi je ta del Slovenije, znan po bogastvu naravne in kulturne dediščine, vse bolj privlačen za številne obiskovalce iz domovine in evropskih dežel.
V hotelu Cerkno smo ribičem in lovcem, ki pridejo uživat na Cerklajnsko pripravili prav posebej ugodne cene nočitev, prav tako pa lahko v hotelu ribiči kupijo tudi ribolovne dovolilnice.

Pohitite z rezervacijo, samo še par prostih apartmajev v zimski sezoni 2014 -15

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo Hotel Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si