Počitnice v toplicah in na morju

Apartmaji Fiesa
Apartmaji Fiesa
Portorož
Portorož
Apartmaji Novigrad s plaže
Apartmaji Novigrad s plaže
Savudrija - s terase Piran
Savudrija - s terase Piran
Čatež
Čatež

Hotel Cerkno d.o.o. je tudi lastnik kar nekaj počitniških objektov na morju in v toplicah, kjer lahko prijetno preživite poletni dopust. V termah pa seveda lahko uživate tudi v zimskem času.

Objekti se nahajajo na hrvaški obali (Savudrija, Novigrad), na slovenski obali (Piran, Fiesa) in v najpopularnejših slovenskih termah (Olimje, Čatež).

Vse rezervacije sprejemamo na recepciji hotela Cerkno.

Čatež

Hiška v Čatežu se nahaja v apartmajskem naselju term Čatež. V njej je zakonska postelja, 2 ločeni postelji in kavč. Podobno kot v termah Olimia je tudi tu število dni za najem hiške neomejeno, hiška pa se oddaja celo leto.

Piran

V Piranu so na voljo štirje apartmaji na Resslovi 2. V 1., 2. in 3. nadstropju so na voljo dva pograda in kavč, v mansardi pa dve postelji. Do zasedenosti pa bosta za goste na voljo tudi dve parkirni mesti v garažni hiši Fornače. Primerno za romantične duše, ki uživajo v starih mestecih kot je Piran.

Fiesa

V Fiesi imamo na naslovu Arze 6 na razpolago 5 apartmajev (garsonjer) za do 4 goste. Apartmaji se nahajajo v senci, poleg pa je tudi dovolj parkirnih mest. Primerno za družine z otroki, saj se pred objekti lahko brezskrbno igrajo.

Savudrija

Hiša se nahaja v naselju Crveni vrh, na razpolago so štirje apartmaji, različno urejeni z različnim številom postelj. Parkira se poleg objekta, do plaže pa vas vodijo stopnice. Uživajte dopust brez skrbi.

Novigrad

V Novigradu se na naslovu Istarskog razvoda 20, NOVIGRAD  nahaja počitniški dom z osmimi garsonjerami posebej primernimi za družine, saj je plaža povsem blizu pa tudi otroci bodo takoj našli zaposlitev in se na dopustu res zabavali in šli z veseljem še kdaj z vami.

 

Na spodnjem zemljevidu pa si lahko pogledate, kje se naši objekti nahajajo.

Povezave:

Pohitite z rezervacijo, samo še par prostih apartmajev v zimski sezoni 2014 -15

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo Hotel Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si