Nastanitev

Apartma kuhinja
Apartma kuhinja
Apartma dnevna
Apartma dnevna
Apartma spalnica
Apartma spalnica

Na samem smučarskem centru Cerkno je bila pred par leti postavljena moderna samopostrežna restavracija nad katero se nahaja tudi šest čudovitih apartmajev s prekrasnim razgledom na okoliške hribe in samo smučišče.

V sklopu restavracije so tudi savne, shrambe za smuči za goste apartmajev, igralnica za otroke... V restavraciji je 500 sedežev za goste, na terasi pa še 600, tako, da pri nas lahko uživa v malici kar dobrih 1000 smučarjev naenkrat.

V dolini, v 10 km oddaljenem Cerknu pa se nahaja moderen hotel s cca. 180 ležišči, ki ponuja možnost nastanitve na osnovi pol in polnega penziona, lahko pa se odločite tudi za nočitev z zajtrkom.

V hotelu so narazpolago standard in renovirane sobe. V standard sobah je nekoliko starejša oprema in velika večina jih ima balkon, niso pa klimatizirane. Vse renovirane sobe pa so klimatizirane, nimajo pa balkona.

V vseh sobah je na razpolago fen, minibar, TV kabelska, TWC, skratka vse kar je potrebno za prijetno preživljanje dopusta. V hotelu je za goste na razpolago tudi WIFI. Poleg hotela je tudi petindvajsetmetrski bazen s termalno vodo ( 30°C), saunami in fitnes studiem. Bazen je povezan s hotelom s podzemnim hodnikom.

Podroben opis nastanitve v apartmajih

Podroben opis nastanitve v hotelu

Pohitite z rezervacijo, samo še par prostih apartmajev v zimski sezoni 2014 -15

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


SMUČARSKI CENTER CERKNO
Najboljše slovensko smučišče 2011/12
Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo SC Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si