Alpska poroka

Alpska poroka 3
Alpska poroka 3
Alpska poroka 7
Alpska poroka 7
Alpska poroka 1
Alpska poroka 1
Alpska poroka 2
Alpska poroka 2
Alpska poroka 4
Alpska poroka 4
Alpska poroka 5
Alpska poroka 5
Alpska poroka 6
Alpska poroka 6
Alpska poroka 8
Alpska poroka 8
Alpska poroka 9
Alpska poroka 9
Alpska poroka 10
Alpska poroka 10
  • EKSKLUZIVNO – poročni menu že od 25€ dalje, mladoporočenca si sama kreirata sistem strežbe ter jedi, katere želita ponuditi svojim poročnim svatom

  • oglejte si video

  • POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Veseli in ponosni smo, da nam ravno glas „od ust do ust“ prinaša slavljence, ki želijo našo ponudbo in svetovanje. Alpska poroka na vrhu Smučarskega centra Cerkno v krasni restavraciji, ki stoji prav na vrhu smučišča v osrčju škofjeloško- cerkljanskega hribovja, kjer poročna obreda - civilni ali cerkveni, lahko pa kar oba, izpeljemo na prostem, v naravi, ali v posebnem delu restavracije. Poročno slavje se prične ob aperitivu na terasi, kjer se vam odprejo razkošni pogledi po okoliških hribih. Tu lahko nadaljujemo s hladnimi predjedmi poročne večerje, ob kozarčku, klepetu med svati in posebnem vzdušju, ki ga pričara sončni zahod 1000 m nad morjem. Po koncu slavja vam nudimo prenočitev v apartmajih nad restavracijo, ki vas bodo preželi z romantiko in toplino lesa. Lahko pa vam zagotovimo tudi prevoz v dolino in prenočitev v našem hotelu v Cerknem.

Poroka je eden dogodkov, ki človeka najbolj zaznamujejo. Prav zato je to ponavadi dogodek, kjer si prav vsi želimo delček popolnosti in nekaj prav posebnega. V restavraciji na Smučarskem centru Cerkno vam ponujamo prav to. Poroko na posebnem kraju, v drugačnem ambientu, na nekoliko drugačen, nestandarden način.To želimo tudi vam, zato si bomo z veseljem vzeli čas za  vas, vam svetovali pri organizaciji poroke in vam stali ob strani vse do konca poročnega slavja. Če si želite poroke v čarobnosti alpskega vzdušja, je restavracija na Smučarskem centru Cerkno prava odločitev.

Da pa se ne bi zgodaj zjutraj vozili domov je tu na voljo v 6 apartmajih tudi 44 ležišč. V apartmajski hiši poleg pa je tudi še kar nekaj postelj, tako, da se boste po naporni noči lahko spočili.

Kaj pa elegantna poroka? Krasen sprejem na lesenem podestu, bele prevleke za stol, možnost res velikega plesišča, postavitev omizij pa vaših željah ter številne druge ugodnosti za mladoporočenca. Kliknite na tole povezavo.

Pohitite z rezervacijo, samo še par prostih apartmajev v zimski sezoni 2014 -15

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


SMUČARSKI CENTER CERKNO
Najboljše slovensko smučišče 2011/12
Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo SC Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si