Restavracija

Poročni aranžma
Poročni aranžma
Poročni konfeti
Poročni konfeti
Aranžma restavracija
Aranžma restavracija

 

Srce Hotela Cerkno je seveda kuhinja, kjer se s spoštljivostjo oziramo v tradicionalno kuhinjo gospodinj na Cerkljanskem in v bližnjih krajih, ki so znale iz skromnih, a naravnih sestavin polnih okusov, ki so jih nabrale na svojem polju, vrtu, sadovnjaku, pripraviti izvirne dobrote za svoje družine, celo svečane pojedine ob ohcetih in drugih veselih dogodkih. Nekaj takih dobrot naši gostje najdejo v Babičinem kotičku, kjer lahko okušajo koruzne žgance, domače klobase in zaseko, zdrobovo juho, kislo mleko, zeliščno skuto in domač kruh. Hkrati pa osebje naše kuhinje skuša tradicionalni kuhiniji vdahniti pridih sodobnosti, jo ponuditi na drugačen, zanimivejši, inovativen  način. Seveda pa hotelska kuhinja zna zadovoljiti tudi sodobne gurmane, ki jih preseneti z različnimi sodobnimi specialitetami. V vsem pa se  prilagajamo tudi potrebam in željam sodobne družine, kjer ni vedno časa za pripravo polnih obrokov, vendar družina želi skupaj uživati ob okusno pripravljeni hrani. Zato ponujamo nedeljska družinska kosila, pogostitve prijateljskih skupin, slavja, družinska praznovanja in tudi poročne pojedine ter seveda kosila in večerje za poslovna srečanja. Tedaj v naše jedi in na mize pričaramo posebno praznično preobleko. Za vsak dan in praznične priložnosti ponudimo tudi pisano izbiro odličnih slaščic.

 

Goste lahko sprejmemo v  treh restavracijah. V glavni restavraciji, ki je tudi osrednji prireditveni prostor, je prostora za 230 gostov, v kletni restavraciji z 80 sedeži običajno gostimo zaključene družbe, salon s 60 sedeži pa je namenjen malim seminarskim skupinam.

 

V glavni restavraciji poteka polovični samopostrežni sistem strežbe za penzionske goste, kar pomeni, da si gostje sami postrežejo juho, solato in sladico. Predjedi in glavne jedi pa so strežne. Želimo obdržati ta sistem, ker smo mnenja, da si gostje sicer nekatere jedi želijo sami izbirati, še vedno pa so radi postreženi pri mizi. Gostje se na ta način res počutijo bolj gostje. Tako dosegamo boljšo kakovost hrane in učinkovitejšo postrežbo. Veliko pozornost namenjamo tudi ličnemu pogrinjku, saj se zavedamo, da prvi vtis gost dobi tudi ob lepo pripravljeni mizi. Restavracija na smučarskem centru, ki je povezana s hotelsko kuhinjo, pa ima v celoti samopostrežni sistem. Razen, seveda, ob svečanih dogodkih, ki jih ni malo. Tedaj strežbo in ponudbo v celoti prilagodimo željam gostov.

 

Za goste hotelske restavracije skrbi mlajša ekipa strežnega osebja, ki je dobro uigrana ter se zaveda pomena strokovnosti ter vljudnosti in prijaznosti do gostov. Delo strežbe poteka v hotelu in na smučarskem centru. Ker delo poteka na dveh tako različnih sistemih, pomeni neko dinamiko tudi za zaposlene, saj je delo v samopostrežni restavraciji po strokovni plati bistveno manj zahtevno kakor delo v klasični hotelski restavraciji.

Za vse rezervacije prostora prosimo kontaktirajte Hotel Cerkno d.o.o. na tel. 05-37-43-400 ali na e-mail: info@hotel-cerkno.si

Pohitite z rezervacijo, samo še par prostih apartmajev v zimski sezoni 2014 -15

E-novice

Prijavite se na elektronske novice in sprejemajte nove ponudbe na email.


Vpišite email:


Pridružite se nam na Facebook-u!

Obiščite našo Hotel Cerkno Facebook stran, kjer boste spremljali novosti, akcije in pregledovali zabavne vsebine.

Vprašajte nas

Kontakt

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8
5282 Cerkno - Slovenija

T: + 386 5 37 43 400,
F: + 386 5 37 43 433

E: info@hotel-cerkno.si