Covid

Spoštovani gosti,

PONOVNO ODPIRAMO VRATA!

S tem obvestilom želimo vse svoje drage goste seznaniti, kako v Hotelu Cerkno ukrepamo v trenutnih okoliščinah, povezanih z koronavirusom (Covid-19). Ves čas spremljamo razmere tako na globalni kot lokalni ravni. Vedeti morate, da je varnost naših gostov  glavna skrb in da si vam jo v največji možni meri prizadevamo zagotoviti. 

Varnost nastanitve v Hotelu Cerkno
Varnost in zaščita naših gostov in zaposlenih sta naša glavna prednostna naloga. Vse svoje objekte ustrezno vzdržujemo, da bi zagotovili najvišje zdravstvene in varnostne standarde. V odziv na koronavirus še intenzivneje izvajamo vsa priporočila javnih zdravstvenih organov in temu bomo sledili tudi v bodoče, ko se zadeve do neke mere normalizirajo.  

Hotelska pravila o prebolelosti / testiranju / ceplenju, ki jih potrebujete pred vstopom v Hotel in Terme Cerkno:

1.  dokazilo o negativnem rezultatu testa na virus SARS-CoV-2 s testom PCR ali testom HAG, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa;

2.  dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim je potrjujete, da je od prejema:

−     drugega odmerka cepiva Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, Sputnik V najmanj 14 dni, Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali Sinopharm najmanj 14 dni,

−     prvega odmerka cepiva AstraZeneca ali Covishield of India/AstraZeneca preteklo najmanj 21 dni,

−     odmerka cepiva Johnson in Johnson/Janssen-Cilag preteklo najmanj 14 dni;

3.  dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, razen, če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali

4.  potrdilo zdravnika, da ste preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.

covid

Prožnost pri rezervacijah
Želimo, da ste v zvezi z rezervacijami, ki jih opravite v Hotelu Cerkno, brez vsakih skrbi. V teh izrednih okoliščinah prilagajamo naše politike individualne rezervacije, da bi vam zagotovili čim več prožnosti v skladu z vašimi potrebami.

Rezervirajte svoj dopust brez tveganja!
Za vse obstoječe in nove rezervacije v letu 2020 smo vam zagotovili Hotel Cerkno Voucher, ki ponuja popolno fleksibilnost pri izbiri in spremembi dopustniškega termina v letu 2020 ali 2021 ter druge ugodnosti v času bivanja.Število dni vaše obstoječe rezervacije v 2020 lahko prenesete na katerikoli razpoložljivega datuma v letu 2020.Če v letu 2020 ne boste mogli priti, lahko svojo rezervacijo prestavite na leto 2021, vendar ne v zimski termin.Sprememba dopustniškega termina je možna najpozneje 3 dni pred vašim načrtovanim prihodom. Za več informacij nas kontaktirajte s sporočilom na info@hotel-cerkno.si ali pokličite na številko +386 5 37 43 400Če izvedba vaše rezervacije v letu 2020 ne bo mogoča, lahko rezervacijo prenesete v leto 2021  ali jo odpoveste 100-odstotno brezplačno do 3 dni pred prihodom.Za vse tiste, ki morda letos poleti ne boste mogli načrtovati svojega dopusta pri nas, smo začeli s prodajo zimskih paketov za leto 2021. Izbirajte prvi in si zagotovite zaslužen dopust po posebnih cenah. 

Covid

Dobrodošli v dolini miru!

Hotel Cerkno omogoča svojim gostom izjemne počitnice že od leta 1976, v središču vsega pa ste prav vi, naši dragi gosti. Želimo vam zagotoviti, da bo v teh negotovih časih in v prihodnosti varnost gostov še naprej naša glavna prednostna naloga pri izvajanju naših storitev.

Upamo, da se kmalu ponovno srečamo v Cerknem.

Ekipa Hotela Cerkno d.o.o.

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...