Cerkno ski & mountain resort

Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje.

Aktivnosti

Največja atrakcija je nedvomno Smučarski center Cerkno. Z najsodobnejšimi napravami, prelepo naravo, se SC Cerkno ponaša z več nazivi Naj smučišče v Sloveniji. 

Poletne aktivnosti so namenjene pohodnikom, kolesarjem, padalcem, ribičem, lovcem, plezalcem, motoristom in vsem, ki si ne predstavljajo poletja brez aktivnosti v naravi.

Doživetja

Prepustite se spretnim rokam zaposlenih iz Centra zdravja in lepote, sprostite se v bazenu s termalno vodo in uživajte v zdravilnih učinkih savn.

Za zaključek nato razvajajte svoje brbončice in spoznajte kulinariko, ki vam je na voljo v hotelu Cerkno in v restavraciji Alpska perla, kjer vas bodo čarobni okusi in vonji popeljali nazaj v čas naših babic in dedkov.

Nastanitve

Hotel Cerkno v središču mesta in Alpska perla na vrhu smučarskega centra Cerkno ponujata različne možnosti nastanitev in bogato dodatno ponudbo.

Vsak zase, a skupaj z edinstvenim okoljem, tvorita zgodbo, ki je zlepa ne boste pozabili. Lepote, ki se vam ponujajo ob obisku Cerkljanske, vas bodo nedvomno v hipu prepričale, da nas še kdaj obiščete.

Dogodki

Mirna in edinstvena okolica hotela Cerkno in Alpske perle, odlične storitve in prijazno osebje so zagotovilo za brezhibno organizacijo in izvedbo najrazličnejših dogodkov.

V dosedanjih letih smo pridobili bogate izkušnje pri organizaciji praznovanj, pogostitvah za zaključene družbe, slavnostnih prireditvah in porokah.

Naša ekipa

Tu smo zaradi vas. Naša glavna naloga je, da izpolnimo vse vaše želje in vam zagotovimo udobno in prijetno bivanje. Veselimo se vašega obiska!

Manuela Božič Badalič

Manuela Božič Badalič

direktor

Majda Rojc

Majda Rojc

vodja recepcije

Ciril Peternelj

Ciril Peternelj

vodja smučarskega centra

Borut Pirih

Borut Pirih

prodajnik

Matjaž Kosmač

Matjaž Kosmač

tržnik

Martina Ambrožič T.

Martina Ambrožič T.

vodja strežbe

Anica Raspet

Anica Raspet

hotelska gospodinja

Marinka Podgornik

Marinka Podgornik

računovodja

mag. Matej Obid

mag. Matej Obid

kadrovik

Suzana Jan

Suzana Jan

kontroler

Silvij Štremfelj

Silvij Štremfelj

vodja trgovine, nabava

Na meji med Primorsko in Alpami

Cerkljanska se ponaša z zanimivo lego, razgibanim območje in izredno ugodno klimo, kjer se mešata vpliv morja in Alp.

Kje smo

CERKNO RESORT

Ski & Mountain

Sedejev trg 8, 5282 Cerkno

SLOVENIJA

Telefon: 05 37 43 400

Fax: 05 37 43 433

E-mail: info@hotel-cerkno.si

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...